Τα ζώδια για σήμερα 3/11

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 3/11

Τα ζώδια για σήμερα 3/11

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 3/11 ξεκινά με τον Κριό..Ξαφνιάζεστε από ένα πρόβλημα υγείας, είτε δικό σας, είτε προσφιλούς σας προσώπου. Η ημέρα έχει αρκετή ένταση, και αυτό ισχύει και για τη δουλειά σας. Να κρατάτε την ψυχραιμία σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα είναι εύκολο να ενδώσετε στις νέες γνωριμίες που έρχονται σήμερα. Κάτι δεν θα σας «κολλήσει», στα πρόσωπα με τα οποία έρχεστε σε επαφή. Ψαχτείτε αρκετά πριν αποφασίσετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζεστές στιγμές με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα περάσετε σήμερα, αν και η διάθεσή σας δεν είναι και η καλύτερη. Θα πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, για ξεκούραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή σε ψευδείς πληροφορίες που μπορεί να λάβετε μέσω οποιουδήποτε επικοινωνιακού μέσου. Κάποιοι θέλουν να πιστεύεστε άλλα αντί άλλων. Δεν αποκλείεται όμως, να διαστρεβλώνετε εσείς οι ίδιοι, στο μυαλό σας, τις πληροφορίες που λαμβάνετε. 

ΛΕΩΝ

Το οικονομικό, είναι ένα θέμα που «ζεματάει» και με τον Άρη απέναντί σας, η διάθεσή σας είναι μάλλον να ξεσπάσετε τον εκνευρισμό σας, και «όποιον πάρει ο χάρος». Ψυχραιμία, όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ρομαντική η ημέρα σας και αφήνεστε στην αγκαλιά του έρωτα και της αγάπης. Παραδίδεστε άνευ όρων στα ερωτικά καλέσματα του συντρόφου σας και όσοι αναζητάτε ταίρι, κάπου εκεί έξω σας περιμένει κάτι συγκλονιστικό

ΖΥΓΟΣ

Οι πληροφορίες που φθάνουν στον εγκέφαλό σας, είναι μάλλον ψεύτικες, γι αυτό προσπαθήστε να ξεχωρίζετε κάθε στιγμή, τι είναι τι και ποιος είναι ποιος. Μήπως καλύτερα να αφήσετε τις υποχρεώσεις σας για άλλη μέρα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, να μείνετε σπίτι, με φίλους, ή με το ταίρι σας. Δείτε μια ταινία, διαβάστε ένα βιβλίο, ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του χώρου που ζείτε. Ευνοούνται όσοι ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν αποκλείεται να αναγνωρισθούν τα συγγραφικά σας ταλέντα σήμερα. Όσοι εργάζεστε στον τομέα της παροχής υπηρεσιών, σήμερα είναι η μέρα που θα διαπρέψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκέφτεστε πολύ ένα ταξίδι, ή πρόσωπα που ζουν μακριά σας. Κάποια γεγονότα στη δουλειά, ίσως σας αναγκάσουν να πάρετε άδεια, μερικές μέρες. Ρυθμίστε άμεσα, νομικά και οικονομικά θέματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυναμικά, διεκδικείτε το πρόσωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Κάποια θέματα κληρονομικά, ή θέματα γραφειοκρατίας, καλό είναι να τα ρυθμίσετε άμεσα

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη απέναντί σας, σας δίνει ρομαντική διάθεση για να κάνετε το ταίρι σας να περάσει αξέχαστε στιγμές. Προσέξτε την τάση σας για φυγή απ’ την πραγματικότητα, να μην ξεπεράσει τα εσκαμμένα.