Τα ζώδια για σήμερα 27/10

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 27/10

Τα ζώδια για σήμερα 27/10

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 27/10 ξεκινά με τον Κριό.. Η ημέρα σας χαρακτηρίζεται από επαφές με πολυεθνικές εταιρίες και με δημόσιες υπηρεσίες. Γενικά είναι ημέρα επικοινωνίας. Αυτό βέβαια μπορεί να σας φέρει ένταση μεταξύ της ελευθερίας και της προσφοράς υπηρεσίας, που μπορεί να από εσάς με «παράλογες» αντιδράσεις ή εκνευρισμούς. Σε αισθηματικό επίπεδο θα νιώσετε μεγάλο πόθο υπερβείτε του εαυτού σας μέσα από κάποιο έντονο ψυχικό ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να καινοτομήσετε σήμερα και να φέρετε αλλαγές και νέες ευκαιρίες στον εαυτό σας αλλά και στους άλλους δίνοντας εσείς πρώτοι το καλό παράδειγμα. Μία μετακίνηση ή αλλαγή περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε σήμερα, γιατί από την έντονη εσωτερική σας ανάγκη για επαγγελματική αλλά και συναισθηματική ασφάλεια, να την εκδηλώσετε μέσα από ασυμβίβαστες συγκρούσεις με τους γύρω σας. Μία ανάγκη που είναι δύσκολο σήμερα να ικανοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να προσπαθήσετε να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά κουβάρια την συναισθηματικών σας σχέσεων θα σας φάει το περισσότερο μέρος της ημέρας. Και αυτό επειδή χρειάζεστε να νιώσετε όλη την δύναμη των συναισθημάτων σας να σας διαπερνά. Κάποιες ξαφνικές αλλαγές ή γεγονότα μπορεί να σας πάνε μακριά από το σπίτι.

ΛΕΩΝ

Σε ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα θα βρεθείτε . Αν έχετε κουραστεί από τον δεσμό σας μπορεί να πεταχτούν σπίθες εάν προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για αυτονομία και ανεξαρτησία. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε αλλαγή, προσπαθήστε να μην δείξετε υπερβολική παρόρμηση. Πάρτε χρόνο για να αντιληφθείτε και την ανησυχία του προσώπου με το οποίο έχετε δεσμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε γιατί έχετε την τάση να λέτε πολλά και είστε πνευματικά καταπιεστικοί. Κάντε ένα διάλειμμα για να ακούσετε και την γνώμη άλλων, γιατί μπορεί να τους κρίνετε λάθος εάν δεν το κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε σε θέματα επαγγελματικής συνεργασίας. Συναντήσεις θα έχετε με διαφορετικούς ανθρώπους στην διάρκεια της ημέρας. Η στάσης του/της συντρόφου σας θα σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε αν θέλετε μία πιο μόνιμη σταθερή σχέση ή μία πιο ελεύθερη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναπτύξτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες μέσα από τις επαφές σας με μια ποικιλία ανθρώπων οι οποίες θα σας δώσουν νέες ευκαιρίες για μελλοντικά σας ανοίγματα. Ίσως νιώσετε ότι η σχέση σας, σας κάνει να παρεκκλίνετε από τον δρόμο σας! Εκτός εάν ο/η σύντροφός σας μπορέσει να μοιραστεί μαζί σας τα επαγγελματικά  σας ενδιαφέροντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσετε ότι πολλές από τις προσπάθειες σας να ματαιώνονται. Αλλά μπορεί να  το  ξέρετε ακόμα αλλά έρχεται η στιγμή που θα θέσετε νέους στόχους και ένας νέος επαγγελματικός κύκλος αρχίζει. Είναι μία δύσκολη ημέρα για τα συναισθηματικά σας γιατί θα νιώσετε ότι δεν υπάρχουν σταθερές δομές από όπου θα μπορούσατε να στηριχτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να προσέξετε τον τρόπο έκφρασή σας γιατί μπορεί να εκφράζεστε με ένα καταπιεστικό τρόπο, όπου δεν θα επιτρέψετε στους γύρω σας να σας πουν την γνώμη τους και αυτό θα δημιουργήσει αντιστάσεις και δυσφορία από εκείνους προς εσάς. Η επιτυχία όμως θα έρθει αν ξεπεράσετε το αίσθημα της ανησυχίας. Ηρεμήστε τους γύρω σας ξεκαθαρίζοντας πιθανές παρεξηγήσεις και προσπαθήστε να εκφραστείτε τόσο  ανοιχτά όσο επιτρέπεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να προσπαθήσετε να ανοίξετε δρόμο με τον τσαμπουκά σας! Παρόλο που ευνοείστε στο να ενεργήσετε σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας σχετικά με το τι είναι σωστό και το τι λάθος, αξίζει να λειτουργήσετε με οξυδέρκεια πρώτα και να καλλιεργήσετε περισσότερη ανεκτικότητα.

ΙΧΘΥΣ

Θα σας ξεσηκώσουν κάποιες ξαφνικές αλλαγές ή καταστάσεις, όπου σας δίνετε η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας μέσα από επαφές με ανθρώπους που θεωρείτε χαρισματικούς και θα θελήσετε να αφήσετε τις σταθερές δομές που έχετε οικοδομήσει ώστε να ακολουθήσετε τα ιδανικά σας. Προσέξτε όμως γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εξαπατηθείτε από αυτούς τους «χαρισματικούς» ανθρώπους.