Τα ζώδια για σήμερα 20/4

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 20/4

Τα ζώδια για σήμερα 20/4

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 20/4 ξεκινά με τον Κριό..Να αποφύγετε να πάρετε «πατριωτικά» τα απρόοπτα γεγονότα που μπορεί να συμβούν σήμερα γιατί η σημασία τους πολύ λίγη επιρροή θα έχει στις εξελίξεις, ωστόσο θα σας φέρουν μεγάλο εκνευρισμό

ΤΑΥΡΟΣ

Η αποφυγή ή όχι των εντάσεων με το περιβάλλον σας, σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εριστική σας διάθεση. Είστε πνεύμα αντιλογίας, αμφισβητείτε τα πάντα και κυρίως αυτά που εισπράττετε από τους δικούς σας ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διασκέδαση θα δώσει και θα πάρει. Οι φίλοι είναι πάντα κοντά σας να συμβάλλουν δυναμικά στην καλοπέρασή σας. Η συμμετοχή σας σε ομάδες κοινών ενδιαφερόντων θα είναι μια καλή λύση στην εκτόνωση της έντασης που νιώθετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στη δουλειά σας είστε άφταστοι. Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα ταλέντα και τις ικανότητές σας και αυτό αποτελεί μεγάλη δικαίωση για σας. Αν καταφέρετε να συνεννοηθείτε και με τους συνεργάτες σας, θα είναι ακόμα καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Τάσεις φυγής από την καθημερινότητα. Κουρασμένοι από τη ρουτίνα, το άγχος και το στρες των υποχρεώσεών σας, θέλετε διακαώς να φύγετε. Σήμερα ευνοούνται οι δικαστικές υποθέσεις και οι διευθετήσεις με το δημόσιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ερωτική σας διάθεση κατευθύνεται προς τους εκάστοτε πειρασμούς που παρουσιάζονται ξαφνικά μπροστά σας. Αν δεν πρέπει να ρισκάρετε μια σταθερή σχέση, ενδείκνυται να ενδώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Μην παίρνετε προσωπικά κάθε τι που συμβαίνει στις σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμούς σας. Κανείς δεν έχει τίποτα εναντίον σας. Απλά, όλοι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, όπως και σεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κουρασμένοι και με το σώμα σας καταπονημένο από τις εντάσεις της καθημερινότητας, παρουσιάζετε μια κόπωση που σας βάζει σε σκέψεις. Στην ουσία τίποτα απ’ αυτά που υποψιάζεστε δεν συμβαίνει. Καλού κακού όμως, επισκεφθείτε το γιατρό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πιο δημιουργική μέρα του μήνα σήμερα. Οι επαγγελματικές επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη. Ο έρωτας εμφανίζεται στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που ξαφνικά εισέρχεται στη ζωή σας και την αναστατώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανήσυχοι, αγχωμένοι και νευρικοί παρουσιάζεστε σήμερα και όχι άδικα. Ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας, πιθανότατα η μητέρα, ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας. Να θυμάστε όμως, ότι τίποτα δεν αντιμετωπίζεται με άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τρυφερή διάθεση διακατέχει τις επικοινωνίες σας σήμερα. Οι δικοί σας άνθρωποι έχουν να περιμένουν συμπαράσταση και έγνοια από σας. Μια μετακίνηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίλυση ενός ζητήματος που αφορά στον ευρύτερο οικογενειακό περίγυρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο δρόμος προς την οικονομική εξυγίανση, δεν σηκώνει βιασύνες. Αφήστε τους παρορμητισμούς κατά μέρος και επικεντρωθείτε περισσότερο στους τομείς που πάσχουν. Έκτακτα έξοδα σας δημιουργούν άγχος.