Τα ζώδια για σήμερα 2/2

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 2/2

Τα ζώδια για σήμερα 2/2

ΚΡΙΟΣ

 

Τα ζώδια για σήμερα 2/2 ξεκινά με τον Κριό..Μην αμελήσετε καμία οικονομική υποχρέωση προς το δημόσιο σήμερα και αν λαβαίνετε μέρος σε συζήτηση για κληρονομικά μην είστε δοτικοί και υποχωρητικοί. Πολύ όμορφη συνάντηση με υποψήφιο σύντροφο!

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ευχάριστη εξέλιξη σε επαγγελματικό   θέμα . Επίσης αρκετοί που έχετε σχέση μακροχρόνια δέχεστε πυρά γιατί δεν κάνετε καμία ενέργεια προς έστω στοιχειώδη επισημοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Κάποιους Διδύμους τους απασχολούν νομικά θέματα που έχουν σχέση με παλιές επαγγελματικές συνεργασίες. Ένταση από αυξημένες υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Λεκτική αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο ή το παιδί σας . Αν και έχετε δίκιο συγκρατείστε τα νεύρα σας. Οικονομική βοήθεια από πρόσωπο της οικογενείας για σας του τρίτου δεκαημέρου.

ΛΕΩΝ

 

Το ευχάριστο είναι ότι κάνετε μια πολύ καλή νέα συνεργασία που θα αποβεί προσοδοφόρα στο άμεσο μέλλον. Το δυσάρεστο είναι ότι ο σύντροφος σας τσακώνεται με πρόσωπο του οικογενειακού σας κύκλου και σας μπλέκει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Θέματα οικογενειακά και πάλι στο προσκήνιο.  Είστε υποχρεωμένοι λόγω των συνθηκών  να βοηθήσετε οικονομικά τους γονείς σας.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου έχουν την τάση να ξοδέψουν πολλά  για διασκέδαση με το σύντροφο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Αρκετοί παίρνετε ευχάριστο νέο που αφορά επαγγελματική αναβάθμιση. Οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου πολύ πιθανό να έχετε ενοχλήσεις υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Αρκετοί από σας έχετε ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα παιδιών ή ερωτικού συντρόφου. Επίσης φίλος σας δίνει μια πολύτιμη συμβουλή

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Η Σελήνη  στον Κριό δίνει νέα πνοή στα οικογενειακά και επαγγελματικά σας. Πρόσωπο κύρους σας ανοίγει νέους ορίζοντες. Ευχάριστη συνάντηση με τη μητέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Αρκετοί  θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα και θα ξεχαστείτε από τα προβλήματα αυτής της έντονης περιόδου.

ΙΧΘΥΣ

 

Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας επισκέπτεστε καταστήματα για αγορές. Στα επαγγελματικά η όρεξη σας είναι χλιαρή.