Τα ζώδια για σήμερα 16/3

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 2/11

Τα ζώδια για σήμερα 2/11

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 2/11 ξεκινά με τον Κριό…Πρόκειται να ακούσετε πολλά ψέματα στο χώρο της δουλειάς, που είτε αφορούν εσάς, είτε συνεργάτες. Να μην πιστέψετε τίποτα, αν δεν το εξακριβώσετε εσείς οι ίδιοι. Φροντίστε την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια καινούρια γνωριμία, σας αναστατώνει με τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό της. Αν είναι όμως, να ρισκάρετε τη σταθερότητα μιας σχέσης για το εφήμερο, καλύτερα αφήστε το .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα που αφορούν στην οικογένεια και στο πατρικό σπίτι, ή διευθέτηση περιουσιακών στοιχείων, έρχονται στην επιφάνεια και σας φέρνουν ένταση. Φροντίστε να κρατάτε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικοινωνίες, συζητήσεις και επαφές με κοντινούς συγγενείς του κοντινού ή του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος. Τα νέα που θα μάθετε, θα σας δώσουν λύσεις σε απορίες, ή θα σας ανοίξουν τα μάτια σχετικά με αυτά που πιστεύετε 

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά στο προσκήνιο και ο τρόπος με τον οποίο τα διαχειρίζεστε. Ίσως πρέπει να βρείτε λύσεις, που αυτή τη στιγμή σας διαφεύγουν. Ωστόσο, κάποιοι δικοί σας, μπορεί να έχουν να σας δώσουν λύσεις. Εμπιστευθείτε τους 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα εκδηλώσετε τρυφερά συναισθήματα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και θα δεχθείτε τα ανάλογα από εκείνους. Η ημέρα είναι πολύ συναισθηματική και με ευαισθησία θα πλησιάσετε όσους αγαπάτε. 

ΖΥΓΟΣ

Γίνονται αρκετά ξεκαθαρίσματα μέσα σας. Ιδέες, συμπεριφορές, αισθήματα, στο μικροσκόπιο προς ανάλυση και διερεύνηση. Είναι μια διαδικασία, που ορθώς γίνεται, για να καθαρίσει ο δρόμος σας από πιθανά εμπόδια, προερχόμενα από τις ανασφάλειές σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα εμπεριέχει πολλές επαφές, με πρόσωπα που μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμα, με πολλούς τρόπους, στο μέλλον. Μια σημαντική απόφαση που αναβάλλατε εδώ και καιρό, σήμερα ευνοούν οι συνθήκες ως προς την υλοποίησή της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματική καταξίωση και αναγνώριση των προσόντων αλλά και των ταλέντων σας. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, σήμερα ο τζίρος θα είναι καλός, ενώ όσοι έχετε ως αντικείμενο τις επικοινωνίες, η ημέρα θα φέρει πολλές επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιέζεστε από το στρες της δουλειάς και φαίνεται ότι δεν αντέχετε άλλο, ούτε ψυχικά, ούτε σωματικά. Μια προδιάθεση να τα παρατήσετε όλα και μια τάση φυγής, είναι εμφανείς. Μην ρισκάρετε τίποτα σήμερα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερωτικοί, ρομαντικοί, και διατεθειμένοι να πλησιάσετε το ταίρι σας έχοντας πολλές «πονηριές» στο μυαλό σας. Τα σχέδιά σας, ευνοούνται από το μεσημέρι και μετά.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σχέσεις στο προσκήνιο, ο έρωτας, η αγάπη και ο ρομαντισμός. Δώστε σημασία επίσης στις επαγγελματικές συνεργασίες και μην αφήνετε το χρόνο να πηγαίνει χαμένος σε χαζολογήματα.