Τα ζώδια για σήμερα 1/2

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 1/2

Τα ζώδια για σήμερα 1/2

 

ΚΡΙΟΣ

 

Τα ζώδια για σήμερα 1/2 ξεκινά με τον Κριό..Απρόβλεπτα γεγονότα σήμερα, ανατρέπονται τα σχέδια σας και σας υποχρεώνουν να ακολουθήσετε το γρήγορο ρυθμό των αλλαγών που συμβαίνουν κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε μην αφήσετε τα νεύρα σας, την ζήλια σας ή το πείσμα σας να παρέμβουν μέσα στην σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Να προσέξετε ιδιαίτερα σήμερα γιατί μέσα από την ανυπομονησία σας να γίνουν τα πράγματα όπως θέλετε, να δημιουργήσετε μία ατμόσφαιρα έντασης γύρω σας κυρίως στον εργασιακό σας χώρο. Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε την ένταση και τον εκνευρισμό της ημέρας στην σχέση σας, γιατί θα έχετε αρνητικές συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Σας δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τα πνευματικά και επικοινωνιακά σας ταλέντα συναντώντας ανθρώπους ώστε να διευρύνετε την σφαίρα της επιρροή σας. Μπορείτε να περιμένετε αύξηση των ταξιδιών σας και να μεγαλώσετε το δίκτυο επαφών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Να περιμένετε ένα μεγάλο κύκλο επαφών σήμερα. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται μέσα από συμβούλους οι οποίοι μπορούν να σας προσφέρουν μία νέα προοπτική σε σχέση με κάποια μελλοντικά σας σχέδια. Μπορείτε να γίνετε η δύναμη της ανανέωσης μέσα στην σχέση σας.

ΛΕΩΝ

 

Σήμερα θα νιώσετε έντονα ότι εργάζεστε σκληρά για την οικονομική σας ασφάλεια, και ότι αυτό σας εμποδίζει να κάνετε σημαντικότερα πράγματα. Κτητικότητα βγάζετε στον/στην σύντροφό σας και υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί ένταση στην σχέση σας, αφού το ταίρι σας θα νιώσει να ασφυκτιεί μέσα στην σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Να προσέξετε πολύ σήμερα, γιατί οι απότομοι τρόποι σας μπορεί να προκαλέσουν κάποια «εχθρική» ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο. Έτσι αν διαπληκτίζεστε ή θα βρείτε τους ανθρώπους εκνευριστικούς, εξετάστε αν φταίει κάπου και η συμπεριφορά σας. Ίσως να έχετε την τάση να χώνεστε ή να διακόπτετε συζητήσεις, πιθανόν να μιλάτε σκληρά ή να μην ακούτε τους συνομιλητές σας. Αξίζει να κάνετε σχέδια με μεγαλύτερη υπομονή και σκέφτεστε καλά πριν πείτε την γνώμη σας.

ΖΥΓΟΣ

 

Η ημέρα θα σας φέρει αλλαγές, διλλήματα, ή και χωρισμό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση σχετικά με αυτά τα θέματα. Οι απότομες αυτές αλλαγές θα σας ωθήσουν να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές σχετικά με την καριέρα σας κυρίως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Κάποια επαγγελματική άνοδο μπορεί να προκύψει τώρα, από την συνεργασία με κάποιους φίλους. Γενικά μπορείτε να αναμένετε οικονομική άνοδο χάρη σε παλαιότερες επενδύσεις στην καριέρα σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία σήμερα να χρησιμοποιήσετε το χάρισμα της ικανότητας σας, να δίνετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει την συναισθηματική και την πνευματική σας υποστήριξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Συναισθηματικό μπλοκάρισμα θα νιώσετε σήμερα. Ένα αίσθημα ότι δεν θα μπορείτε να εκφράσετε με ακρίβεια ότι νιώθετε, και ότι δεν σας προσέχουν πραγματικά όταν μιλάτε. Μία αίσθηση ότι σας έχουν παρεξηγήσει να σας κάνει να νιώσετε πιο έντονα το συναίσθημα της μοναξιάς και απομόνωσης μέσα στις σχέσεις σας, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον συναισθηματικό τομέα. Καλό θα ήταν  να αποφύγετε να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας σχετικά με αυτό, καθώς θα έχει σας αποτέλεσμα να προκαλέσετε δυσαρέσκεια στο περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Να προσέξετε ιδιαίτερα σήμερα, γιατί κάποια γεγονότα και κάποιοι παράγοντες θα σας προκαλέσουν μεγάλο εκνευρισμό. Παρόλα αυτά θα μπορέσετε να διορθώσετε τα κακώς  κείμενα, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Ίσως εγκαταλείψετε φιλίες και σχέσεις που έχουν πάψει να έχουν πλέον νόημα για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Μπορεί να προσπαθήσετε να ανοίξετε δρόμο με τον τσαμπουκά σας, παρόλο όμως που ευνοείστε στο να ενεργήσετε σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας σχετικά με το τι είναι σωστό και το τι λάθος, αξίζει να αποκτήσετε οξυδέρκεια πρώτα και καλλιεργήσετε περισσότερη ανεκτικότητα.

ΙΧΘΥΣ

 

Θα σας ενοχλήσει έντονα  σήμερα η κακή ατμόσφαιρα και τα κουτσομπολιά στον εργασιακό σας χώρο. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με καταστάσεις όπου θα νιώσετε ότι οι άνθρωποι κινούνται πίσω από την πλάτη σας. Στα συναισθηματικά σας ίσως να μιλάτε κάπως αόριστα με αποτέλεσμα ο/η σύντροφός σας να σας παρεξηγήσει και  αυτό θα σας κάνει να νιώσετε απομονωμένοι.