Τα ζώδια για σήμερα 21/4

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 21/4

Τα ζώδια για σήμερα 21/4

 

ΚΡΙΟΣ

 

Τα ζώδια για σήμερα 21/4 ξεκινά με τον Κριό..Επαναστάτες και μάλιστα με ένα σωρό αιτίες. Καταφέρεστε κατά παντός υπευθύνου, κατά της εξουσίας, κατά των ανωτέρων, κατά όλων. Επίσης και κατά του εαυτού σας για τα λάθη που έχετε κάνει ως τώρα. Το ποιος θα πληρώσει τη νύφη; Αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε στο τέλος της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Σας χαλάει το κατεστημένο, σας χαλάει η δουλειά, τα οικονομικά, οι σχέσεις. Σας χαλάνε τα πάντα και δεν ξέρετε γιατί. Όλα μυρίζουν, όλα ξινίζουν, άπαντες φταίνε για ό,τι σας συμβαίνει. Κάντε υπομονή δυο μέρες ακόμα και θα τελειώσει η μπόρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Φυσικά και φταίνε οι φίλοι και το κοινωνικό περιβάλλον. Φυσικά και έχουν γίνει λάθη από αμφότερες τις πλευρές στις φιλικές σας σχέσεις, που πρέπει να διορθωθούν. Φυσικά και πρέπει να ισορροπήσουν οι καταστάσεις ξανά, και να χαλαρώσετε λίγο απ’ τον διαρκή εκνευρισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Ένταση στη δουλειά, με συναδέλφους, συνεργάτες ή και συνεταίρους. Φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τους τόνους και να μην συμμετάσχετε στις διενέξεις. Εκτός κι αν η ένταση προέρχεται από εσάς, που πιστεύετε ότι δεν αναγνωρίζεται η προσφορά και οι προσπάθειές σας.

ΛΕΩΝ

 

Προκειμένου να μπορέσετε να αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις, ίσως και ρήξεις, καλό είναι να αποχωρίσετε από το «μάτι του κυκλώνα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Τα ερωτικά σας σε κρίση. Ο σύντροφος σε κατάσταση αλλοφροσύνης, γιατί απλά θεωρεί ότι έχετε ενδώσει σε κάποιον πειρασμό. Ωστόσο, αν και δεν είστε και τόσο αθώοι, έχετε αποδείξεις ότι δεν το κάνατε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να λύσετε ανώδυνα αυτή την «παρεξήγηση».

ΖΥΓΟΣ

 

Με δυναμισμό διεκδικείτε τα θέλω σας από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες. Μόνο που είστε πιο δυναμικοί απ’ ό,τι συνήθως και αυτό δημιουργεί εντύπωση, ή και τρομάζει, τους άλλους, με αποτέλεσμα να μην γίνεται αυτό που θέλετε. Εντάσεις και διαπληκτισμοί σε ένα συγκρουσιακό κλίμα, δεν έχουν καλά αποτελέσματα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η νευρικότητά σας δημιουργεί ένταση τόσο στους γύρω σας, όσο και σε σας τους ίδιους. Αν δεν ηρεμήσετε και δεν χαμηλώσετε την ένταση, σίγουρα θα έχετε προβλήματα. Αδυναμία χαλάρωσης, δεν είστε ήρεμοι, και εκνευρίζεστε με το παραμικρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Βιάζεστε να επιβάλλετε τις καινοτόμες ιδέες σας, και δεν εξετάζετε κατά πόσον είναι πρακτικά εφαρμόσιμες. Αντιδράτε όταν σας το εντοπίζουν οι άλλοι και δημιουργούνται εντάσεις. Πριν να κάνετε την επανάστασή σας, βρείτε και μια καλή αιτία για να την κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Διαπληκτισμοί εντάσεις και προστριβές στον οικογενειακό περίγυρο. Μια γυναίκα της οικογένειάς σας, σας φέρνει σε αντιπαράθεση με κάποιους, για λάθος λόγους. Εκνευρισμός, ένταση, και ίσως και οριστικές ρήξεις, φέρνουν ένα συγκρουσιακό κλίμα, που δεν είστε σε θέση να διαχειριστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Κατηγορείτε τους πάντες για την κατάσταση που βιώνετε σήμερα. Ξεστομίζετε λόγια που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα το κάνατε. Καταφέρεστε εναντίον κάθε ανθρώπου που δεν συμφωνεί με τις απόψεις σας. Υπερασπίζεστε τα δίκαιά σας, με λάθος τρόπο και αυτό θα σας κοστίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

 

Η οικονομική ανασφάλειά σας, εκφράζεται με τρόπους που θα σας κοστίσουν σε χρήμα αργότερα. Σας έχει πιάσει μια ανεξέλεγκτη καταναλωτική μανία και αγοράζετε ό,τι σας χρειάζεται και ό,τι δεν σας χρειάζεται. Προσέξτε γιατί σύντομα θα βρεθείτε στον άσσο.